ДЕН НА КИРИЛ И МЕТОДИЙ

Днес, в ДЕНЯ НА СВЕТИТЕ РАВНОАПОСТОЛИ И ПРОСВЕТИТЕЛИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ, при децата от трета възрастова група „Смехорани“ започна излъчване ТЕЛЕВИЗИЯ СМЕХОРАНИ.
Първото предаване беше посветено на новините. Водещият Денислав Маринов сподели на зрителите актуалните за деня новини. Честити празника на Светите братя с интервюто на репортера от детската градина – Петя Петкова. В нейния репортаж децата рецитираха стихотворението „Кирил и Методий“ и „Родна реч“. Новините продължиха с информация за предстоящия рожден ден на ДГ 3 „ЯН БИБИЯН“ с датата, часът и мястото на празника. Водещият не пропусна да припомни да внимаваме за безопасното движение по пътищата и да спазваме правилата.
Спортният водещ – Георги Маринов, даде информация за предстоящия футболМоже да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщениеен турнир на 13 май в залата на БЕРОЕ.
В предаването „Игрите на мама и татко в детската градина“ гости бяха мама Ивета, мама Стели и мама Велислава. Малките журналисти задаваха своите въпроси към майките, а те разказаха за своите преживявания в детска градина „Ян Бибиян“ като малки и споделиха любимите си игри – „Счупен телефон“, „Сляпа баба“, „Народна топка“. Смехораните се включиха с ентусиазъм в любимите игри на своите майки.
ТЕЛЕВИЗИЯ СМЕХОРАНИ продължава своята програма и през следващите дни и месеци.
Вашите идеи за нови предавания и репортажи може да споделите на e-mail: smehorani20@abv.bg.