Новини

31мар.2020

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
Във връзка с удължената карантина и постъпилите запитвания, относно заплащането на таксите Ви информираме, че заплащането за месец март започва от 01.04.2020 г. до 10.04.2020 г.

Това може да се осъществи по един от следните три начина:
1. На последната приходна квитанция, в края, е изписан следния текст –
WEB адрес за информация за детето: https://priem.starazagora.bg/parent/
потребителско име: напишете ЕГН на детето
парола за начално включване: цифрите, изписани на квитанцията Ви.
Така платени, таксите се отразяват автоматично в програмата. Не е необходимо да ни предоставяте бележка.
2. Плащане по банков път
ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG62UNCR70008422236384
вид плащане: 448002

За Ваше улеснение прилагаме образец на ПЛАТЕЖНО НАРЕЖДАНЕ . /platejno_narejdane_/

Молим, след извършване на плащането да изпратите платежното нареждане на електронната поща на детската градина – detska3@abv.bg за отразване в системата.

  1. ePay – също е опция.

За справка за дължимата сума ще бъдете уведомени по телефон и във фейсбук групите. Ако не членувате в такава група и не сме се свързали с Вас може да се информирате на телефон: 0877 640 032 от 8,30 до 17 часа.

26мар.2020

Уважаеми родители,

Във връзка с въведеното извънредно положение в България

и предприетите мерки за ограничаване разпространението на COVID 19,

Ви информираме, че новоприетите деца в ДГ №3 „Ян Бибиян“ ще се записват от 27 март до 10 април  с потвърждение на телефон 042 64 00 32 от 8,00 ч. до 16,30 ч.

Необходимите документи ще представят на по-късен етап, когато детската градина започне да работи.

18февр.2020

Днес, 147 години от обесването на националния герой Васил Левски, децата от подготвителните групи на ДГ № 3 „Ян Бибиян“ положиха цветя в памет на Апостола. През целия ден децата слушаха разкази и приказки за Левски, изработваха картички, рецитираха стихове и пяха песни за делото на един безсмъртен българин.

16дек.2019

В националната седмица на четенето в група СМЕХОРАНИ гостуваха ученици от XI клас на ТГ „Княз Симеон Търновски“. Заедно със СМЕХОРАНИТЕ направиха драматизация на приказката „Две сестри“, а след това се забавляваха докато апликираха и рисуваха илюстрации по приказката с НОВАТА и СТАРАТА година. Янбибиянчетата ги поздравиха с песента „Коледна вест“.

16дек.2019

Седмицата на четенето в трета ,,А“ група ,,Лъвчета“- вълнуващо преживяване за деца, учители и родители.
На 10 декември малките лъвчета заедно с група ,,Слънчеви зайчета“ посетиха Регионалната библиотека ,,Захарий Княжески“.
На 11 декември подготвителна група ,,Лъвчета“ гостуваха на подготвителна група ,,Усмивки“.
На 12 декември ученици от клуба ,,Приятели на книгата“ от СУ ,,Васил Левски“ заедно с техния ръководител г-жа Румяна Иванова, гостуваха на малките лъвчета. Децата от клуба ,,Приятели на книгата“ им прочетоха коледни и новогодишни стихове и приказки. Всяко едно малко лъвче получи книжка с гатанки от г-жа Румяна Иванова. Малките лъвчета от своя страна ги поздравиха с коледни и новогодишни песни.

10дек.2019

На 4 декември в ДГ №3 „Ян Бибиян“ се организира КОЛЕДЕН БАЗАР с ръчно изработени коледни сувенири от деца, родители и учители.

Екипът на детската градина избра да подкрепи децата с тежки заболявания и увреждания, като се включи в президентската благотворителна инициатива „Българската Коледа“.

Ние вярваме, че дарителството ни прави по-добри и ни кара да се чувстваме пълноценни личности, защото какво друго, ако не доброто дело, осмисля човешкия живот и какво друго, ако не подадената ръка и спасеното дете, ни правят хора.

22ное.2019

Всички в група „Таралежи“ сме едно голямо семейство.

На три отбора бяхме разделени – СЛАДКАРИ, ГОТВАЧИ и ТВОРЦИ, потрудихме се славно с мама и баба, а после сладко си похапнахме от всичко. Сътвореното от нашите ТВОРЦИ ще бъде подредено на базара. С паричките, които съберем ще помогнем за Българската Коледа.

Честит ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!

13ное.2019

В Световния ден на добротата учениците от четвърти „Д“ клас на СУ „Иван Вазов“ гостуваха на децата от четвърта група „Смехорани“ на ДГ № 3 „Ян Бибиян“.
Четвъртокласниците изненадаха малките янбибиянчета с много подаръци и рецитираха „Песен за доброто“ на Недялко Йорданов. Смехораните отвърнаха на поздрава с драматизация от приказката „Пепеляшка“ и показаха добрите си сърца.
Благодарим на г-жа Виктория Милкова и г-жа Таня Бежанска!

8ное.2019

Да се бориш с лошите не е лесно, особено когато животът ти е заложен.

Пожелаваме им да бъдат здрави, без инциденти в работата и все по-често да виждат доброто на пътя си.

Честит празник, служители на МВР!