Новини

19окт.2021

Децата от четвърта възрастова група „Таралежи“ с радост изпращат своите рисунки за различни конкурси. Днес се включват в Национален конкурс „Златна есен – плодовете на есента“.

1окт.2021
Днес децата от група „Патиланци“ отбелязаха Световния ден на музиката.
Гост ни беше бащата на Христиан, музикантът и тон-режисьор Борис Атанасов. Той запозна децата с музикалния инструмент- китара! С интерес слушаха неговите изпълнения и пяха заедно!
Всяко дете получи подарък- перце за китара!
Благодарим от сърце на Борис Атанасов!
24сеп.2021
Днес ДГ 3 „Ян Бибиян“ отбеляза Европейския ден на спорта с децата от всички възрастови групи. След проведената утринна гимнастика, децата с ентусиазъм участваха в подвижни игри, музикално-подвижни игри и състезателни игри.
15сеп.2021
Отново е топъл септември. Звънецът огласи двора на детска градина N:3 „Ян Бибиян“. С празничен спектакъл на театър „Любомир Кабакчиев“- гр. Казанлък се отбеляза 15 септември. Много смях, забава и игри доставиха истинско удоволствие на мало и голямо.
На добър час!
29авг.2021

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Информираме Ви, че ДГ №3 „Ян Бибиян“ организира родителски срещи за децата родени 2018 година, както следва:

  • На 8 септември 2021 г. /сряда/ – ПЪРВА-А група „ЛЪВЧЕТА“;
  • На 9 септември 2021 г. /четвъртък/ – ПЪРВА група „СЛЪНЧЕВИ ЗАЙЧЕТА“.

Списъците на децата може да разгледате на следния линк: https://yanbibiyan-stz.com/dokumenti-roditeli/

Родителските срещи ще се проведат във физкултурния салон на детската градина от 17.00 ч.

Във връзка с епидемичната обстановка в страната, молим да спазвате следните противоепидемични мерки:

  1. Присъствие само на един родител от семейство;
  2. Задължително използване на предпазна маска, осигурена от родителя;
  3. Задължително използване на калцуни, осигурени от родителя;
  4. Задължително използване на личен химикал.

 ЗАПОВЯДАЙТЕ, ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

 

Андреана Танева

Директор на ДГ №3 „Ян Бибиян“ – гр. Стара Загора

24юни2021

Отбелязване на празника на билките Еньовден в III гр. Децата рисуваха билки, гледаха презентация и засадиха с много вълнение и голям интерес босилек, мащерка, мента, джоджен и целина.

11юни2021

Днес 11.06.2021., в града под липите, децата от втора група „Детелини“ посетиха изложба на ателие „Витроартис“. Потопени в атмосфера на творчество и придружени от г-жа Мима Атанасова и г-жа Иванова- връзки с обществеността. От там преминахме към къщата на книгите. В близката зала се чуха звуци на пиано. Надникнахме и там се потопихме в света на музиката. Беше чудесен ден!

1юни2021

С усмихнати лица

и щастливи сърца

премина празника в деня

на обичаните от нас деца.

Децата от ДГ №3 „Ян Бибиян“ поздравиха всички деца по света, като се включиха и в празничната програма на Община Стара Загора.

29апр.2021

В Националната седмица на четенето децата от III група „Таралежи“ разказаха приказката „Златокоска и трите мечки“ на децата от I група „Смехорани“ и IV „А“ група „Лъвчета“. Съвместната форма се проведе на двора в детската градина под звуците на птиците и пролетните лъчи на слънцето. Това е една от любимите приказки на янбибиянчетата, а слушането й винаги буди интерес. Красиво илюстрираните приказки запалват любовта към книгата дори на малките СМЕХОРАНИ от първа група.