Новини

8ное.2019

Да се бориш с лошите не е лесно, особено когато животът ти е заложен.

Пожелаваме им да бъдат здрави, без инциденти в работата и все по-често да виждат доброто на пътя си.

Честит празник, служители на МВР!

5ное.2019

И тази  година на 18.11.2019 г. се отбелязва Световния ден  в памет на загиналите в ПТП. В знак на съпричастност ДГ 3 „ Ян Бибиян“ за пореден път проведе развлекателна форма по БДП „ Да играем безопасно“. Специален гост на събитието бе Виолета Герасимова- полицейски инспектор.

21окт.2019

Как започна?
Есента боядиса листата
на брезата.

После ветровете –
през лятото спали –
се разбудиха
и надуха кавали.
Те свиреха тъй весело,
че листата се засмяха
и заиграха.🍂🍂🍂

1окт.2019

Детска градина № 3„ Ян Бибиян“  беше избрана да вземе участие в обучаваща среща, организирана от Министерство на образованието и науката и преподаватели от Великотърновския университет  „Св.Св. Кирил и Методий“ проф. Д. Тасевска и доц. Е. Бузов. Те представиха Адаптационен модел за съвместна работа на педагози и родители в периода на постъпване на децата в детската градина – Педагогическа практика „Утринна приказка“. Този иновативен метод ще бъде въведен в нашата детска градина за вашите деца!

30сеп.2019

Детска градина № 3„ Ян Бибиян“  беше избрана да вземе участие в обучаваща среща, организирана от Министерство на образованието и науката и преподаватели от Великотърновския университет  „Св.Св. Кирил и Методий“ проф. Д. Тасевска и доц. Е. Бузов. Те представиха Адаптационен модел за съвместна работа на педагози и родители в периода на постъпване на децата в детската градина – Педагогическа Практика „Утринна приказка“. Този иновативен метод ще бъде въведен в нашата детска градина за Вашите деца!